SVI eindigt met negen, nederlaag Boys

| 30-10-2010

“We hebben vandaag misschien wel onze beste wedstrijd tot nu toe gespeeld, maar helaas heeft het ons niets opgeleverd”, zegt SVI-verdediger Hans Roman na de 1-0 verloren uitwedstrijd tegen Sparta Enschede. Net als SVI speelde Zwolsche Boys zaterdagmiddag een goede pot op bezoek bij Hulzense Boys. De formatie van trainer John Beijen wist ondanks legio kansen het doel niet te vinden en kreeg er wel twee tegen: 2-0.

Op bezoek bij de ongeslagen nummer twee uit de tweede klasse H kwam hekkensluiter SVI goed voor de dag. “Als collectief speelden wij zeer sterk. Alleen op één moment in de wedstrijd stonden wij met z’n allen niet goed op te letten”, stelt Hans Roman, die doelt op het moment dat Bjorn Bekkers namens Sparta Enschede in de 65ste minuut de enige goal van de wedstrijd maakte. “Eigenlijk was het een typische 0-0 wedstrijd. Wij creëerden ook weinig kansen, maar hadden zo’n zes minuten voor tijd wel een penalty moeten krijgen vanwege een handsbal.”

De scheidsrechter weigerde de bal echter op de stip te leggen en tot overmaat van ramp moest Harald Jansen in de tegenstoot aan de noodrem trekken. Jansen kreeg direct rood. En doordat SVI-aanvoerder Martijn Riphagen vervolgens verhaal ging halen bij de scheids - over de handsbal in de zestien van Sparta Enschede - ontving hij zijn tweede gele kaart van het duel. “Tja en toen was het gelopen koers”, aldus Roman.

Zwolsche Boys
De keeper van Hulzense Boys heeft zaterdagmiddag een groot aandeel gehad in de nederlaag van Zwolsche Boys. “Wij waren de betere ploeg en hebben ook de meeste kansen gehad, maar de bal ging er niet in”, vertelt Zwolsche Boys-oefenmeester John Beijen. “Ik kan ook niet ontevreden zijn over ons veldspel. Eigenlijk ging het alleen in de afronding steeds mis. Overigens mede doordat de keeper van Hulzense Boys vaak in de weg lag. Hij stond goed te keepen. En onze keeper daarentegen maakte bij de 1-0 een foutje en de tweede goal vlak voor tijd was buitenspel.”

Voetbal, SVI, Zwolsche Boys, Tweede klasse H

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws