SVI boekt eerste overwinning van seizoen

| 06-11-2010

Na acht wedstrijden zonder zege is SVI er eindelijk in geslaagd om een overwinning te boeken. Op eigen veld waren de mannen van trainer Henk Nieuwenhuis met 2-1 te sterk voor promovendus Vroomshoopse Boys en hebben daardoor tevens de rode lantaarn overgedragen aan Hellendoorn. In dezelfde klasse werd het duel tussen Hellendoorn en Zwolsche Boys afgelast.

“Wij hebben in de eerste helft de wedstrijd gedomineerd”, stelt SVI-oefenmeester Henk Nieuwenhuis, die zijn jonge ploeg al snel op voorsprong zag komen. In de vierde minuut wist middenvelder Koen Klaassen zijn team op het goede spoor te zetten: 1-0. Een kwartier later liet Stef Tupker het thuispubliek nogmaals juichen. “In de fase daarna kregen we nog een aantal grote kansen en hadden we nog voor rust uit moeten lopen naar 3-0 of 4-0.”

Het bleef echter 2-0 en doordat de bezoekers kort na de thee scoorden werd het opeens weer spannend op sportpark De Siggels. “Op zo’n moment zie je dat je onderaan staat. Wij liepen helaas weer achteruit en hadden grote moeite om de voorsprong te behouden. Gelukkig voor ons keepte Bas Reuvekamp opnieuw een goede wedstrijd, waardoor het 2-1 bleef.”

Voetbal, SVI, Tweede klasse H

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws