SV Zwolle krijgt AED van FysioMobilae

| 27-10-2010

De goede samenwerking tussen SV Zwolle en FysioMobilae krijgt zondag 31 oktober een vervolg. De fysiotherapiepraktijk aan de Leliestraat in Zwolle zal voor aanvang van het duel van het eerste elftal tegen Heerde een AED (Automatische Externe Defibrilator) overhandigen aan de club.

SV Zwolle en FysioMobilae willen mensen helpen om gezonder te leven. In samenwerking met de fysiotherapiepraktijk heeft SV Zwolle een fitness- en oefenruimte ingericht. “Door dit voorbeeld van samenwerking zien we dat meer doelgroepen de weg naar de sportvereniging weten te vinden”, aldus SV Zwolle-voorzitter Jan Nijhuis. Zowel FysioMobilae als SV Zwolle is in samenwerking met de andere verenigingen op De Marslanden bezig nieuwe initiatieven te ontwikkelen om de buurt, scholen, bedrijven en andere doelgroepen te betrekken bij hun sporten en het sportpark.

Doordat er straks een AED aanwezig is op het sportpark zal sporten veiliger worden. Binnen SV Zwolle zitten voldoende mensen die een AED kunnen bedienen, doordat ze in het bezit zijn van een BHV-diploma.

SV Zwolle, Sportpark Marslanden, FysioMobilae

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws