Sterk SV Zwolle speelt Heeten van de mat

| 10-10-2010

SV Zwolle heeft zondagmiddag in de derde klasse B haar tweede overwinning van het seizoen geboekt. De ploeg van trainer Patrick Wijsman was op eigen veld met 4-0 te sterk voor Heeten. “Wij hebben wederom heel goed gespeeld en als trainer ben ik ook zeer content met het resultaat”, aldus een trotse Wijsman.

De Zwollenaren kwamen al snel in de wedstrijd op voorsprong door een treffer van Koen Hultink. “Leon Hultink gaf vanaf de zijkant een prima voorzet en Koen kopte de bal bij de eerste paal keurig binnen. Het was een aanval uit het boekje”, stelt de Zwolse oefenmeester, die weer heeft genoten van zijn jonge groep. “Wij krijgen al wekenlang complimenten over ons spel, maar uiteindelijk gaat het toch om de knikkers. Vorige week in Heino kregen we bijvoorbeeld veel te weinig, dus dan is het nu zeer prettig om een degelijke ploeg als Heeten met 4-0 te verslaan.”

De Heetenaren kwamen in Zwolle - over het gehele duel gezien - niet verder dan een halve kans. De thuisploeg daarentegen kwam nog voor rust op 2-0 door een goal van Dani Lohman. Diezelfde Lohman maakte in de slotfase van de tweede helft nog een doelpunt (4-0). Tussen de goals van Lohman door wist Razi Kanseyo in de 61ste minuut de bal wel heel fraai in het doel te werken. De jonge middenvelder schoot de bal met rechts via de onderkant van de lat tegen de touwen.

Voetbal, SV Zwolle, Derde klasse B

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws