Stepteam Zwolle roept Zwollenaren op

| 16-09-2010

De organisatie van de eerste Stepestafette Zwolle, die zondag 19 september in Park De Wezenlanden wordt gehouden, roept Zwollenaren op om een team samen te stellen en zich voor zaterdagavond 20.00 uur in te schrijven via www.autoped.nl! Deze estafette voor teams van drie personen valt op de laatste zondag van de Week van de Vooruitgang.

De estafette gaat van start in Park De Wezenlanden, achter het provinciehuis. Overige activiteiten vinden plaats in Doepark De Nooterhof, waar ook de kidsrace plaats heeft. De organisatie hoopt dat er een flink aantal Zwolse teams deelneemt aan de estafette. Bij het evenement staan sportiviteit en gezelligheid hoog in het vaandel. Het is overigens ook mogelijk om je individueel op te geven. De organisatie maakt namelijk tevens enkele gelegenheidsteams.

Na elk rondje wordt de step doorgegeven aan een teamgenoot. De wedstrijd begint om 14.00 uur. De estafette duurt één uur plus één ronde voor seniorenteams en dertig minuten plus één ronde voor jeugdteams. Het estafetteparcours is zo’n 700 meter lang. Stepteam Zwolle wil met deze gezellige estafette het steppen in Zwolle op de kaart zetten. Kijk voor meer info op www.stepteamzwolle.nl.

Steppen, Stepteam Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws