Steprace Zwolle op zondag 19 september

| 09-09-2010

In Zwolle wordt zondag 19 september een stepestafette gehouden. Deze activiteit maakt onderdeel uit van de ‘Europese Mobiliteitsweek’. Tijdens deze week worden er ook in Zwolle talloze activiteiten georganiseerd. De estafette gaat van start in Park De Wezenlanden. Overige activiteiten vinden plaats in Doepark De Nooterhof, waar ook de kidsrace plaats heeft.

Het inmiddels tweejarige Stepteam Zwolle is actief bij de voorbereidingen van dit evenement. “We hopen op veel publiek, zodat we de stepsport op een actieve manier in Zwolle kunnen promoten”, aldus Arie Folkers van Stepteam Zwolle. De stepwedstrijden beginnen zondag 19 september om 14.00 uur in Park De Weezenlanden. Er geldt een open deelname, waarbij een step en een chip te huur zijn. Tevens is het dragen van een helm verplicht.

De estafettetechniek bestaat uit het doorgeven van de step op het moment van de wissel. De jeugdteams zullen een half uur en één ronde steppen. De senioren en veteranen zullen een uur en een ronde lang het parcours steppen. Voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar wordt er een individuele steprace gehouden. Voor meer info zie www.autoped.nl of www.stepteamzwolle.nl.

Steppen, Stepteam Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws