Stage PHP programmeur bij Sportief Zwolle

| 23-06-2010

Door de snelle ontwikkeling van het sportplatform www.sportiefzwolle.nl is de Stichting Sportief Zwolle op zoek naar een enthousiaste en sportieve PHP programmeur. Als stagiair kom je terecht in een jong team dat met passie werkt aan het platform van Sportief Zwolle. Spreekt dit je aan? Lees dan snel verder!

Sportief Zwolle is een stichting die door enthousiaste sportliefhebbers/-journalisten in het leven is geroepen. De stichting promoot het Zwolse sportleven in de breedste zin van het woord. Alles op het gebied van sport en beweging in Zwolle krijgt een plek en komt aan bod op de website www.sportiefzwolle.nl. De site fungeert als digitaal platform. Naast het laatste Zwolse sportnieuws biedt Sportief Zwolle tevens ruimte aan sportinformatie, sporteducatie, sportevenementen, columns en interactie.

Vacature
Als PHP programmeur vervul je een voortrekkersrol bij de verdere ontwikkeling van de producten en diensten van de stichting. Door jouw uitgebreide en actuele kennis van PHP en MySQL zorg je voor continue kwaliteit. Uiteraard hoef je niet overal expert in te zijn als stagiair. In ieder geval ben je ervaren in PHP en werk je nauw samen met de vormgever en de bedenker van het platform. Daarnaast denk je mee over nieuwe initiatieven en voer je deze uit.

Achtergrond
-Internet zit in je DNA
-Een relevante opleiding op HBO-niveau
-Kennis van PHP en MySQL
-Communicatief sterk, organisatietalent en analytisch vermogen
-Kennis van online media
-Hands-on mentaliteit met gevoel voor humor
-Enige kennis Javascript, AJAX, (X)HTML en CSS is een pré

Wij bieden
-De kans om bij een jong initiatief betrokken te zijn
-Duur in overleg (indicatie: 4 - 6 maanden)
-Minimaal 32 uur per week
-Een leuke, informele werksfeer
-Een gepaste stagevergoeding per maand

Stuur een brief met je CV en motivatie per e-mail naar Jeroen Heethaar. Voor meer informatie over de vacature kun je tevens contact opnemen met Jeroen Heethaar via: 06-14319351.

Vacatures

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws