Speel nu mee in hét Tourspel voor Zwolle

| 02-06-2010

Stichting Sportief Zwolle heeft woensdag een nieuw Tourspel voor Zwolle gelanceerd. Met het spel gaat Sportief Zwolle op zoek naar de échte Tourkenner van Zwolle. Naast eeuwige roem zijn er fantastische prijzen te winnen. De hoofdprijs is een racefiets van Bikeshop Stappenbelt Zwolle.

Bij het Tourspel 2010 fungeer je als ploegleider van je eigen Tourploeg. De opdracht is om een eigen ploeg samen te stellen uit renners die deze zomer actief zijn in de Tour de France. Deelname is volledig gratis! Kies twaalf wielrenners en hoe beter je renners presteren in de Tour, hoe meer punten ze voor jouw ploeg opleveren.

Kortom: Stel je eigen ultieme ploeg samen, vergaar zo veel mogelijk punten als mogelijk en win fantastische prijzen. Zo heeft Stappenbelt Zwolle bijvoorbeeld een fraaie racefiets beschikbaar gesteld. Daarnaast is er onder andere een wielertenue van Rabobank te winnen. Maar het gaat niet alleen om het winnen van prijzen, het is ook een fantastisch spel om te spelen tegen vrienden, familie en collega's; nodig hen allemaal uit of speel mee in één van de subleagues van de Zwolse wielerclubs!

Het Tourspel is te vinden op www.sportiefzwolle.nl/tour. Voor de liefhebbers beschikt Sportief Zwolle tevens over een leuk WK-spel. Daarbij is het de bedoeling om een team met de beste WK-spelers samen te stellen. Zeker nu alle definitieve WK-selecties bekend zijn, staat niets succes meer in de weg. Veel plezier!

Wielrennen, Tourspel, stappenbelt.bike

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws