Slipcursus-bonnen voor Voetbal Manager

| 24-08-2010

Vanwege de grote animo voor Sportief Zwolle Voetbal Manager heeft sponsor Profile Tyrecenter Kalvenhaar besloten om een fiks aantal waardebonnen beschikbaar te stellen voor enthousiaste deelnemers aan het Zwolse managerspel. Het gaat om bonnen ter waarde van 50 euro, die te gebruiken zijn bij Slotemakers Anti-Slipschool (bij het circuit in Zandvoort). Voor elke tiende deelnemer heeft Profile Tyrecenter Kalvenhaar een bon klaar liggen.

De anti-slipcursus voor personenauto’s wordt gedaan met een Opel Astra van Slotemakers, duurt van 9.00 tot circa 17.00 uur en kan zeven dagen per week worden gevolgd. Je volgt diverse praktijkgerichte oefeningen, waardoor de rijvaardigheid zienderogen stijgt. Alle oefeningen vinden plaats op geprepareerde banen, smal en breed, op gladde cirkels en op een gladde heuvel. Aan het eind van de dag ben je een veel betere chauffeur en weet je precies wat jouw auto in noodsituaties doet of wil gáán doen. Je mag aan het eind van de dag zelfs je eigen auto gebruiken!

De gelukkige winnaars van een waardebon krijgen via Sportief Zwolle bericht. Het is overigens nog steeds mogelijk om je eigen team samen te stellen. Klik hier om gelijk naar Sportief Zwolle Voetbal Manager te gaan.

Voetbal Manager

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws