Sjoerd Ars niet naar Bayern München

| 21-12-2010

FC Zwolle-spits Sjoerd Ars heeft besloten niet in te gaan op de aanbieding die Bayern München, 22-voudig landskampioen van Duitsland en vorig seizoen nog verliezend Champions League-finalist, hem heeft gedaan. De topscorer van FC Zwolle ziet toch meer perspectief bij zijn huidige club.

© Annet van Raalten

Zijn zaakwaarneemster, Monique van Vossen, heeft dit dinsdag laten weten aan het ANP. Der Rekordmeister wilde de 26-jarige Ars voor het tweede elftal hebben. Andries Jonker, de assistent van Louis van Gaal, voorzag voor Ars een zelfde rol als Boy Deul (ex-Willem II) reeds invult bij de amateurs van de Duitsers. “Sjoerd zou dan in de derde Bundesliga gaan spelen. Met Zwolle doet hij mee om het kampioenschap. We gaan er daarom niet op in”, aldus Van Vossen.

Zwolle heeft Ars een aanbieding gedaan om het contract open te breken. Maar daarmee gaat de speler, die in de zomer een contract voor twee seizoenen ondertekende, ook niet akkoord. Zijn huidige verbintenis loopt nog door tot medio 2012. “We gaan voorlopig rustig afwachten wat er verder komt”, aldus Van Vossen. Ars is topscorer van de Jupiler League met achttien doelpunten, evenveel als Johan Voskamp van Sparta Rotterdam.

Voetbal, FC Zwolle, Sjoerd Ars

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws