Schrijf je in voor het Telstar PAF Open

| 04-06-2010

Het ‘Telstar PAF Open’ bij de Zwolse tennisvereniging Play Always Fair wordt dit jaar gehouden van maandag 5 tot en met zondag 11 juli. Het tennistoernooi is bedoeld voor alle tennisleden van de KNLTB en er wordt gestreden in verschillende categorieën. Voor de winnaars ligt het prijzengeld al klaar.

De organisatie van het Telstar PAF Open gaat opnieuw uit van een gezellig en sfeervol toernooi met tal van activiteiten. Daarnaast wordt er rekening gehouden met eventuele WK-wedstrijden van het Nederlands elftal, al moet Oranje dan wel eerst de halve finales bereiken! Verder komt er op vrijdag 9 juli een DJ naar het tennispark van PAF aan de Marsweg 4. En de kinderen hoeven zich op de finaledag ook zeker niet te vervelen. Al met al voldoende ingrediënten voor een sfeervol toernooi.

Aanmelden kan tot 21 juni via www.toernooi.nl of door een mailtje met al je gegevens te sturen naar telstarpafopenno@spmtvpafzwolle.nl. Als er heel veel aanmeldingen zijn, plant de organisatie ook een aantal partijen in het weekend van 3 en 4 juli.

PAF, Tennis

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws