Ryan Thomas blijft langer in Zwolse dienst

| 21-07-2017

PEC Zwolle heeft het contract van middenvelder Ryan Thomas opengebroken en met een jaar verlengd. De Nieuw-Zeelands international heeft nu een verbintenis tot medio 2019 bij de Zwolse eredivisionist. De 22-jarige middenvelder speelt sinds 2013 bij de Blauwvingers en had met twee treffers een groot aandeel in de gewonnen bekerfinale tegen Ajax. In totaal speelde Thomas tot nu toe 121 officiële wedstrijden voor PEC Zwolle.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Thomas is blij met zijn contractverlenging, waarmee een transfer zo'n beetje van de baan lijkt. “Toen ik vier jaar geleden in Zwolle aankwam, had ik niet durven dromen dat het zo’n mooi avontuur zou worden. Met deze club heb ik prijzen gewonnen en ben ik ook nog eens uitgegroeid tot international van mijn land. Aangezien ik nog genoeg ruimte zie voor verdere ontwikkeling en ik het simpelweg enorm naar mijn zin heb bij PEC Zwolle, heb ik besloten mijn contract te verlengen. Ik zie uit naar het komende seizoen en kan eigenlijk niet wachten tot de eerste competitiewedstrijd”, zegt Thomas, die de afgelopen jaren periodes in de basis afwisselde met periodes van blessureleed.

Technisch directeur Gerard Nijkamp is zeer verheugd met het aanblijven van de middenvelder. “Het spreekt voor zich, dat ik uitermate blij ben met deze contractverlenging. Ryan is een jongen van de club en heeft in zijn jaren hier een sterke ontwikkeling doorgemaakt. Deze contractverlenging is mede mogelijk gemaakt door het spelersinvesteringsfonds 2.0 (SIF) waarmee we deze zomer zijn gaan werken. Het benadrukt eens te meer het belang van dit mooie initiatief en laat zien dat het PEC Zwolle meer ruimte geeft om te handelen.”

Voetbal, Eredivisie, PEC Zwolle, Ryan Thomas


Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws