Rugbyers in training voor nieuw seizoen

| 11-08-2010

De rugbyers van Rugby Club Zwolle zijn inmiddels alweer volop in training voor het nieuwe rugbyseizoen, dat voor de Zwollenaren op zondag 5 september officieel begint met een thuiswedstrijd tegen de Wrotters uit Gorredijk.

© Daniëlle van Eerden

Ter voorbereiding op het eerste competitieduel speelt RC Zwolle op sportpark De Marslanden twee toernooitjes. Allereerst reizen op zondag 22 augustus Almere en Haarlem af naar Zwolle. Vanaf 13.00 uur spelen de drie clubs die middag een toernooi, waarin alle teams een helft tegen elkaar spelen. En zoals het de goede rugbytraditie betaamt, worden de gasten ontvangen met een lunch en wordt er na het toernooi voor een hapje en een drankje gezorgd.

Een week later is het de beurt aan Emmen en Havelte, die de Zwolse rugbyers komen testen in dezelfde opzet. Wederom vanaf 13.00 uur. Op deze zondag (29 augustus) is het echter de moeite waard al om 11.30 uur een kijkje te nemen bij RC Zwolle. Dan oefenen de dames namelijk tegen RUS uit Utrecht. Kijk voor meer info op www.rugbyzwolle.nl.

Rugby Club Zwolle, Rugby

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws