ReVAS De Peperbus klaar voor frisse start

| 01-09-2013

Met een grotendeels nieuw bestuur en een vernieuwde site is ReVAS De Peperbus (Regionale Vereniging voor Aangepast Sporten) klaar voor een nieuw sportseizoen. De vereniging is al ruim 45 jaar actief in Zwolle en biedt verschillende activiteiten aan voor mensen met een lichamelijke en/of chronische aandoening. Hierbij kan worden gedacht aan mensen met een verlamming, amputatie, ex-hartpatiënten, astma-patiënten, reuma-patiënten, enzovoort.

© Dyveke Gardenier

“Het grotendeels vernieuwde bestuur is de afgelopen periode druk bezig geweest met het aanpassen van de website.” Zo vertelt Gerard de Jong, de nieuwe voorzitter van de vereniging. Na de algemene ledenvergadering heeft hij de functie overgenomen van Wilma Vrieling-van den Helder. De omnisportvereniging kent elf sportactiviteiten en heeft meer dan 230 leden. Het credo bij ReVAS blijft ‘Normaal wat normaal kan, speciaal wat speciaal moet’. Op de website www.revas-peperbus.nl zijn alle takken van sport te zien die worden aangeboden bij ReVAS. Op de website staat ook een filmpje met het volledige sportaanbod. Dit geeft potentiële nieuwe deelnemers een goed beeld van de activiteiten.

Zo biedt ReVAS onder andere Multisport voor volwassen en tieners aan. Deze activiteit worden aangeboden in samenwerking met de Calo, afdeling PMT (Psychomotorische Therapie). Multisport voor volwassenen is elke maandag van 19.30 tot 21.00 uur en elke vrijdag van 13.00 tot 14.00 uur. Multisport voor tieners is op woensdag van 19.00 tot 20.30 uur. Naast Multisport biedt de vereniging ook nog tafeltennis aan. Dit is op de woensdag van 19.00 tot 20.30 uur. Alle drie de activiteiten vinden plaats in de sportzaal van revalidatiecentrum De Vogellanden, Hyacinthstraat 66a in Zwolle. Kijk voor het volledige sportaanbod van ReVAS De Peperbus op de website www.revas-peperbus.nl.

Wil je meer weten over aangepast sporten of ben je op zoek naar een persoonlijk sportadvies, neem dan contact op met de afdeling aangepast sporten van SportService Zwolle. Rob Fransen en Loes Boetes helpen je graag verder: 038-4236686 of aangepastsportenno@spmsportservicezwolle.nl.

SportService Zwolle, ReVAS de Peperbus, G-sporten


Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws