Recordaantal bezoekers op Open Dag PEC

| 15-07-2017

De traditionele Open Dag van PEC Zwolle heeft zaterdag een recordaantal bezoekers op de been gekregen. Gedurende de gehele middag bezochten ruim 16.500 bezoekers het stadion, waardoor deze open dag de boeken in gaat als de drukstbezochte ooit. Hoogtepunt van de middag was zoals altijd de presentatie van de spelers, technische staf en medische staf.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Alle ingrediënten waren zaterdag aanwezig voor een fantastische blauw-witte open dag. In en om het MAC3PARK stadion konden fans, jong en oud, vanaf 13.00 uur op jacht gaan naar foto's en handtekeningen van alle spelers, trainers en stafleden van PEC Zwolle. Maar er was meer; het gloednieuwe tenue van Craft Sportswear was te koop en er waren heuse persconferenties met Diederik Boer, Bram van Polen en trainer John van 't Schip. Al snel werd duidelijk dat de open dag nóg meer bezoekers zou gaan trekken dan voorgaande jaren. Duizenden bezoekers maakten van de gelegenheid gebruik om een kijkje te nemen in de keuken van de Eredivisionist. De kleedkamer, mixed zone en het spelershome waren vrij te betreden en buiten werden tal van artikelen van de hand gedaan.

Bij het bedrukken van de nieuwe PEC Zwolle-tenues werden niet alleen de Zwolse rugnummers gekozen, maar ook opvallend vaak nummer 34, het nummer van Ajacied Abdelhak Nouri, die ook vanuit Zwolle op veel steun kan rekenen. Na alle activiteiten was het onderdeel voor het belangrijkste deel van de open dag: de presentatie van de spelers, technische- en medische staf. De zomeraanwinsten werden in een spiksplinternieuwe Mercedes van Wensink Mercedes-Benz het eveneens nieuwe kunstgrasveld opgereden. Voorafgegaan door de convenantverenigingen en jeugdelftallen van de club. Even voor half vijf stapte doelman Boer als laatste uit de auto, waarmee de spelerspresentatie en ook de open dag tot een einde kwamen.

Voetbal, Eredivisie, PEC Zwolle, Open dag PEC Zwolle, MAC³PARK Stadion

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws