RC Zwolle waardeert Yelloo Sportfoto

| 23-11-2011

Daniëlle van Eerden heeft vrijdag als winnaar van de Yelloo Sportfoto van de Maand september een uitvergroting van haar foto in ontvangst genomen. Uit handen van Klaas Kragt, commercieel manager van Yelloo, kreeg ze een in steigerframe gespannen doek aangeboden. “Hier is Rugby Club Zwolle heel blij mee en dankbaar voor”, aldus Daniëlle, die nog niet weet waar het doek precies komt te hangen. “Ik kan het me heel goed voorstellen dat we deze foto op meerdere momenten en plaatsen willen inzetten als promotiemateriaal.”

De foto is gemaakt op Ameland, tijdens een toernooi waar ook Rugby Club Zwolle jaarlijks aan deelneemt. “De speler die op de foto de bal draagt is Ian Mol, een fanatieke speler die voor het eerste team van Zwolle erg belangrijk is”, aldus Daniëlle van Eerden, die regelmatig foto’s maakt van de Zwolse rugbyers. Mol was een tijdje uit de roulatie en speelde afgelopen zondag weer zijn eerste duel. Na afloop van de wedstrijd, die met 14-0 werd gewonnen en waarin Mol direct zijn eerste try van het seizoen drukte, is het steigerframe aan hem overhandigd. “Dat was een grote verrassing en een bijzonder moment”, aldus Daniëlle. “Hij wist al dat hij op de winnende foto stond afgebeeld, maar niet dat we deze uitgerekend nu konden overhandigen.”

Heb jij ook een mooie foto gemaakt van een sportieve activiteit in Zwolle (of omgeving)? Aarzel dan niet om deze in te sturen! Wie weet wordt jouw bijdrage dan wel als winnaar van de maand november gekozen. Je foto dingt dan ook mee naar de titel ‘Sportfoto van het jaar 2011’, die zal worden uitgereikt tijdens de eerste editie van SportGala Zwolle. Dus ga snel naar ‘Yelloo Sportfoto van de Maand’ en stuur jouw foto in. Veel succes!

Rugby Club Zwolle, Rugby, Prijsvragen, Yelloo Sportfoto van de Maand

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws