Promovendus New York Pizza koploper

| 22-09-2017

New York Pizza is ook in de hoofdklasse B van de WRZV-zaalcompetities koploper. De ploeg werd vorig jaar, als debutant, kampioen in de eerste klasse en trekt die lijn ook op het hoogste niveau door. Afgelopen week was de promovendus met 6-9 te sterk voor Bordeaux Groen en daardoor staat New York Pizza ongeslagen bovenaan.

Bordeaux Groen kwam nog wel op een 1-0 voorsprong, maar kon dat niet vasthouden. Mede door geweldige goals van Jurian Meijntjes en Jeffrey de Nooijer liep New York Pizza verder uit en uiteindelijk won het met 6-9. Er werd sowieso veel gescoord in de WZRV-hallen. Zo haalde Aqua Comfort flink uit tegen Topcareerz (25-1) en won Absens Carens met 14-1 van Pandje 2.0. Verder was het gepromoveerde Keijl Flevo Holland met 7-2 te sterk voor Grandesco en verloor Edon van degradant YBC. In de tweede klasse won Flexible+ met 11-2 van IJsselhallen Zwolle en was All Stars met 7-1 te sterk voor Pion Plus. Macs Moves won met 7-0 van Salverda Bouw 2 en FC Pitt ging maar net langs Campingteam 3: 6-5.

In de tweede klasse B op maandag nam Marrakech de koppositie in na een 6-3 winst op Exstudiantes Zwolle. Zwolle Zuid boekte een ruim 5-0 overwinning op Atletico Zwolle en De Hermanos kwam net tekort om Blije Kornuiten te verslaan: 4-5. FC United won met 7-6 van Anico en ZWB was met 8-3 te sterk voor De Blauwe Muggen. In de tweede klasse A schreven de supporters van PEC Zwolle de eerste drie punten bij, want zij versloegen Absens Carens 2 met 5-3. De Mooie Mannen Brigade won met 4-3 van Café de Hetebrij.

Scheidsrechters in het nieuw
Het scheidsrechterskorps in de WRZV-hallen werd onlangs compleet in het nieuw gestoken. Van Doorn Beveiliging leverde presentatiepakken voor de arbitrage. “De WRZV is een leuke en gezellige club, die ik graag ondersteun. Er zijn veel vrijwilligers actief, die zich dagelijks inzetten voor jong en oud. Daarom wil ik graag mijn steentje bijdragen”, vertelt eigenaar Pim van Doorn. Freddy Eikelboom, voorzitter van de WZRV, is blij met de inbreng van het bedrijf. “Van Doorn is op dit moment ook hoofdsponsor van de jeugdafdeling. Door deze sponsoring kunnen wij onze jeugdactiviteiten organiseren”, zegt hij.

Voetbal, WRZV-hallen, Zaalvoetbal, WRZV Zwolle


Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws