Prima start voor zwemselectie Swol 1894

| 14-09-2010

Voor de zwemselectie van Swol 1894 is het zwemseizoen goed begonnen. Na slechts twee weken training mochten de zwemmers afgelopen zaterdag bij de Pieper Estafette Meet in Emmeloord (de traditionele openingswedstrijd van het zwemjaar) laten zien dat ze het wedstrijdzwemmen nog niet zijn verleerd.

Daar waar normaal medailles worden uitgereikt voor de nummers één, twee en drie is dat bij de Pieper Estafette Meet niet het geval. Prijzen zijn er echter wel te winnen, maar dan in de vorm van aardappelen, groente, fruit en bloemen. Onder leiding van de nieuwe hoofdtrainers Gerjan Geerligs en Sander Brat presteerden de Zwolse zwemmers bijzonder goed. Zo werden er meerdere persoonlijke records verbroken. Een bijzonder goed teken aan het begin van het seizoen en beloofd nog wat voor de rest van het jaar.

Swol 1894 wil dit jaar met een geheel nieuwe zwemcommissie proberen om als club goed te zwemmen in de regionale competitie. Onder het motto ‘De blik op oneindig en gaan voor goud’ gaat de zwemselectie dit jaar nog veel van zich laten horen.

Swol 1894, Zwemmen

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws