Prima seizoensstart Deltion Rallyteam

| 20-03-2012

Het Deltion Rallyteam is het nieuwe rallyseizoen uitstekend begonnen met prima optredens tijdens de Tank S Rally in en nabij Emmeloord. Routiniers Eric Bolhaar en Gert Kamphuis eindigden als vijfde in het algemeen klassement, terwjil KNAF Talent First rijder Kevin Kooijman en navigator Hans van Goor vijftiende algemeen en derde in de BIOMCN 350Z Challenge werden.

“Vrijdagavond hebben we door een remfout kostbare seconden laten liggen,” weet Bolhaar, “die we later niet meer konden goedmaken. Tijdens de laatste proef hebben we gelukkig nog net de vijfde plek weten te bemachtigen.” Het duo Kooijman/Van Goor kwam voor het eerst uit in de Nissan 350Z van het Deltion Rallyteam. “We hebben vanaf proef één het tempo van alle Nissans en World Rally Car-rijder Timo van der Marel kunnen volgen”, aldus Kooijman, die zaterdagavond wat problemen met zijn Nissan 350Z ondervond. “Hierdoor verloor ik de concentratie en raakte ik een stoeprand. Het gevolg was een kromme draagarm.”

De Chevrolet Kalos kwam nog niet in actie tijdens de Tank S Rally. Deltion gaat dit voorjaar namelijk samen met KNAF Talent First op zoek naar een jonge en talentvolle rijder voor deze auto. Binnenkort vinden er selectiedagen plaats, waarop twee rijders worden geselecteerd. In een meerdaagse rallycursus mogen zij uitmaken wie een volledig opleidingstraject met begeleiding van KNAF Talent First aangeboden krijgt en vijf (short)rally’s in de Chevrolet Kalos rijdt. Hij of zij maakt het jaar erop kans om plaats te nemen in de Nissan 350Z van het Deltion Rallyteam. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie terecht op www.knaf.nl.

Deltion College, Deltion Rallyteam, Rally, Autosport

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws