Presentatie Freestyler pro bij Solid Sound

| 24-09-2010

Dirk Jan van Heiningen presenteert zich zondag met zijn bedrijf XLPRO weer op de Solid Sound Convention, het grootste eendaagse fitness- en dansevenement van Europa. Op één dag gaan er meer dan 2.500 deelnemers uit hun dak in sportcentrum Olympos in Utrecht, waar de zestiende editie van de Solid Sound Convention wordt gehouden. Het fitnessevenement staat in de belangstelling van sportdocenten, aerobic- en dansinstructeurs.

De laatste jaren vinden ook steeds meer fanatieke liefhebbers hun weg naar Utrecht. Niet gek als je bedenkt dat elke editie garant staat voor sensationele lessen van toppresenters uit de hele wereld, een soort fitness-op-concert. Dirk Jan is al jaren een vaste presenter op de Solid Sound Conventie. Als ClubJoy Mastertrainer en Freestyler Mastertrainer presenteert hij ook aankomende zondag verschillende lessen als Freestyler Functional Dynamics, Club Power en Club Vitaal.

Het Freestyler Workout Systeem onderscheidt zich door diversiteit, intensiteit en dynamiek. De Freestyler combineert een kracht- en cardiotraining door middel van een unieke elastische weerstandverdeling die kan worden aangepast aan ieders fitnessniveau. De Freestyler biedt de mogelijkheid om tal van simpele, veilige en efficiënte oefeningen te combineren tot een wervelende workout! Freestyler Functional Dynamics is de nieuwe bodyshaping sensatie voor groepslessen, thuisgebruikers, fysiotherapeuten en personal trainers!

Fitness, XLPRO, Dirk Jan van Heiningen

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws