Ploeg Wild oppermachtig in ploegentijdrit

| 31-07-2010

Het Cervélo TestTeam met de Zwolse Kirsten Wild in de gelederen heeft zich vrijdag in Zweden oppermachtig getoond tijdens de ploegentijdrit. De zes vrouwen uit de Nederlandse UCI-ploeg lagen bij alle tussenpunten al flink voor op de concurrentie en wisten na 42,5 kilometer te finishen in een tijd van 55.34 minuten. Daarmee waren ze ruim een minuut sneller dan HTC-Columbia, dat 56.42 op de klokken bracht.

Naast Kirsten eindigden ook Loes Gunnewijk en Janneke Kanis op het podium. De twee Zwolse dames reden samen met vier andere rensters van Nederland Bloeit naar een tijd van 57.59 minuten en werden daarmee derde. Dat deden zij door Leontien.nl met de Zwolse Marijn de Vries nipt voor te blijven. Het leek er lang op dat juist de ploeg van Marijn het brons zou pakken. De ploeg was sneller op de tussenpunten, maar uiteindelijk trok Nederland Bloeit toch aan het langste eind.

© Cervélo TestTeam
Wielrennen, Kirsten Wild, Loes Gunnewijk, Cervélo TestTeam, Janneke Busser-Kanis, Nederland Bloeit, Marijn de Vries, Leontien.nl

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws