Pittig fietsen met Swolland op zondag

| 05-08-2010

Wie zoekt naar een mogelijkheid om op zondagmorgen met een groep te fietsen in een pittig tempo, kan zich aansluiten bij Toerclub Swolland. Elke zondag wordt er een andere route gereden van zo’n 90 kilometer en iedereen is welkom.

“Niet-leden kunnen een paar keer vrijblijvend meefietsen om te bepalen of dit iets voor hen is”, zegt voorzitter Henk van Gerner. “Het lidmaatschap is overigens niet duur. Voor iets meer dan 50 euro ben je een jaar lid. Dit is inclusief een uitstekende fietsverzekering van de NTFU, goedkope, goede fietskleding, een mooi clubblad, een informatieve website (www.swolland.nl) en het blad van de NTFU (zie www.ntfu.nl).”

De tochten op zondagochtend gaan gewoon door in de vakantieperiode. “We zitten inmiddels in de tweede helft van het seizoen, dus de snelheid ligt iets hoger dan aan het begin: 33/34 op de klok, gemiddeld 31/32. Wie goed is, doet kopwerk. Gaat het een keer wat minder, dan kom je niet op kop.” De groep van Swolland vertrekt altijd om 9.30 uur bij Tweewielerspecialist Scholten aan de Korte Luttekestraat in Zwolle. Voor meer informatie kun je mailen naar Henk van Gerner.

Wielrennen, Toerclub Swolland, Fietsen

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws