Piepkleine verschillen Voetbal Manager

| 03-11-2010

De winterstop komt langzaam dichterbij en dus stijgt de spanning in Sportief Zwolle Voetbal Manager. Wie wordt er ‘herbstmeister’ en wint de set winterbanden plus velgen van Profile Tyrecenter Kalvenhaar? Gerard Kloosterman beschikt nog altijd over de beste papieren, maar hij staat nog slechts één punt voor op zowel Robert Gast als Angelique Noot.

Manager Robert Gast steeg mede dankzij twee treffers van CSV-verdediger Matthijs Kremer en twee goals van HTC-aanvaller Eugene Webb naar de tweede plek. En dan te bedenken dat Robert de punten van aanvoerder Sander van Gurp nog niet heeft ontvangen. De spits van Wijthmen scoorde afgelopen zaterdag eenmaal tegen VSW, maar doordat het duel in de 80ste minuut werd gestaakt zijn de statistieken van dit duel in Sportief Zwolle Voetbal Manager nog niet verwerkt.

Grote verliezer van de achtste speelronde is manager Jeroen van Leeuwen. Hij zakte van plek twee naar de vijfde positie op de ranglijst. Te wanhopen hoeft Jeroen echter niet, want ook zijn aanvoerder is Sander van Gurp. Bovendien staat hij slechts zes punten achter op koploper Gerard Kloosterman.

Voetbal Manager

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws