Pelikaan Beach Soccer naar VI Oranje

| 01-07-2010

Pelikaan Beach Soccer Zwolle neemt zaterdag deel aan de KNVB Beach Soccer Beker 2010 in het beachsportstadion op het strand van Scheveningen. Het wordt de eerste keer dat het Zwolse team, dat dit jaar uitkomt in de eredivisie beachsoccer, deelneemt aan deze KNVB Beker en überhaupt wedstrijden zal spelen in het enige beachstadion van Nederland. De Zwolse formatie is in poule A ingedeeld met Beach Soccer Rotterdam en het eredivisieteam van gastheer Den Haag.

Om de WK-stemming nog verder tot uitdrukking te laten komen in het Zwolse team, brengt de selectie en begeleiding van Pelikaan Beach Soccer Zwolle na afloop van de KNVB Beker een bezoek aan het nabijgelegen Kurhaus in de populaire badplaats. Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee verzorgen vanuit dit bekende hotel immers twee keer per dag live op RTL7 het meest besproken tv-programma van dit moment: VI Oranje.

De selectie van Pelikaan Beach Soccer Zwolle zal daarnaast deelnemen aan een echte Zuid-Afrikaanse barbecue en de geplande kwartfinales van het WK bekijken. Pelikaan Beach Soccer wil met het bezoek aan het programma een verbinding maken tussen het WK, de beachsportstad Scheveningen alsmede de steeds populairder wordende sport beachsoccer in het algemeen. Er zijn nog enkele toegangskaarten voor VI Oranje inclusief barbecue en drankjes verkrijgbaar. Geïnteresseerden hiervoor kunnen een e-mail sturen aan verenigingsmanager@pelikaan-zwolle.nl.

Voetbal, KNVB, Beachsoccer, Pelikaan Beach Soccer Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws