PEC Zwolle verliest nipt van Jong Vitesse

| 04-10-2017

PEC Zwolle heeft woensdagmiddag een oefenwedstrijd tegen Jong Vitesse met 1-0 verloren. De Zwollenaren traden in de eerste helft aan met vele vaste gezichten, maar kwamen in die helft niet tot scoren. Na de rust bracht trainer John van 't Schip een sterk verjongd elftal binnen de lijnen en die ploeg zag dat Thomas Oude Kotte het enige doelpunt van de wedstrijd maakte.

© Annet van Raalten

Op het trainingscentrum van Vitesse stuurde Van 't Schip in eerste instantie vele vaste gezichten de wei in. Het doel werd verdedigd door Mickey van der Hart en ook Terryl Ondaan en Rick Dekker startten, maar verder stonden er dezelfde spelers als zaterdag tegen FC Groningen. De beginnende elf maakten het de beloften van Vitesse akelig lastig, maar Ondaan en Mokhtar hadden het vizier niet op scherp staan. In de rust werd er volop gewisseld en dat kwam het spelpeil niet ten goede. Uiteindelijk ging PEC zelfs nog onderuit, want vijf minuten voor tijd maakte Thomas Oude Kotte het enige en winnende doelpunt: 1-0.

Opstelling PEC Zwolle: Van der Hart, Ehizibue (46. Woudsta), Freire (46. Van Looy), Marcellis (46. Bruintjes), Van Polen (46. Swart), Bakker (46. Saymak), Dekker (71. Van Wijnen), Ondaan, Namli (46. Marinus), Nijland (63. Witteveen) en Mokhtar (46. Parzyszek)

Scoreverloop:
85. 1-0 Thomas Oude Kotte

Voetbal, PEC Zwolle


Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws