PEC Zwolle legt Saymak (22) langer vast

| 21-12-2015

Mustafa Saymak heeft zijn aflopende contract bij PEC Zwolle met liefst twee jaar verlengd. Dit melden verschillende media maandag. De geblesseerde middenvelder stond nog tot het einde van het huidige seizoen onder contract, maar heeft besloten om zijn verbintenis met twee jaar te verlengen. Zodoende loopt de samenwerking nog door tot medio 2018.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Saymak is een product van de Zwolse jeugdopleiding. Hij maakte in het seizoen 2011-2012 voor het eerst onderdeel uit van de hoofdmacht en verdween vervolgens niet meer van het toneel. Dit seizoen liep Saymak echter een zware knieblessure op, waardoor hij nog niet in actie kwam. De 22-jarige middenvelder is enorm blij met zijn contractverlenging, zo zegt hij tegenover FOX Sports. “Er spreekt veel vertrouwen uit. Ik heb altijd gezegd dat ik PEC niet gratis zou verlaten, want ik heb ontzettend veel aan deze club te danken. Mijn intentie was altijd om er samen uit te komen en dat is gelukt.”

Ook technisch directeur Gerard Nijkamp is uiteraard een blij man. “Mustafa heeft de afgelopen seizoenen aangetoond een meerwaarde te zijn voor PEC Zwolle. Nu hij duidelijkheid heeft over zijn toekomst kan hij zich de komende maanden volledig richten op zijn herstel. We zijn te spreken dat Mustafa langer aan onze mooie club verbonden blijft.”

Voetbal, Mustafa Saymak, Eredivisie, PEC Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws