Overdracht hoofdsponsorschap WVF

| 18-08-2010

Na een periode van zes jaar geeft Noordman Raam- en Vloerbekleding het stokje van het hoofdsponsorschap van voetbalvereniging WVF over aan Lodewijk Assurantiën. Dat gebeurt symbolisch op zaterdag 21 augustus om 14.15 uur.

Gerard de Jong van de sectie sponsoring van WVF: “Wij denken met dankbaarheid terug aan de goede samenwerking die er in de afgelopen jaren was met hoofdsponsor Noordman. Heel mooi ook dat in het laatste jaar promotie naar de eerste klasse werd behaald. Gelukkig blijft Noordman als co-sponsor aan WVF verbonden. Wij willen de overdracht van het hoofdsponsorschap een feestelijk tintje geven, vandaar deze bijeenkomst.”

Zaterdag 21 augustus speelt WVF de eerste bekerwedstrijd tegen Rigtersbleek uit Enschede (zondag hoofdklasser). Voorafgaand aan deze wedstrijd (aftrap 15.00 uur) besteedt WVF aandacht aan de overgang en is er de mogelijkheid de nieuwe sponsor te leren kennen. Lodewijk Assurantiën is voor de komende drie jaar verbonden aan WVF. De naam van het bedrijf is niet alleen terug te vinden op het shirt van het eerste elftal van WVF, maar ook op reclameborden, vlaggen en andere uitingen van de club.

Met de sponsoring van WVF ondersteunt Fred Lodewijk niet alleen de vereniging. “Het is ook een manier om nieuwe contacten te leggen en te werken aan de naamsbekendheid.” Lodewijk Assurantiën geeft advies en begeleiding op het brede vlak van financiële dienstverlening. Denk daarbij aan verzekeringen, hypotheken, sparen en beleggen, financiële planning en pensioenopbouw. Het is een onafhankelijk financieel adviesbureau. Dat betekent dat geen bank of verzekeringsmaatschappij hen tot iets kan verplichten.

Voetbal, WVF

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws