Opnieuw financiële steun Openluchtbad

| 15-02-2012

De renovatie van het Openluchtzwembad aan de Ceintuurbaan wordt door het college van burgemeester en wethouders opnieuw gesteund met een geldbedrag van ruim twee miljoen euro. De renovatie is inmiddels beland in de tweede fase. In de eerste fase werd al een bedrag beschikbaar gesteld van ruim drie miljoen euro.

Afgelopen jaar is er een start gemaakt met de renovatie van het Openluchtzwembad Zwolle. De renovatie is op dit moment nog in volle gang en naast de zichtbare werkzaamheden is er achter de schermen ook gewerkt aan een plan om het project zo efficiënt mogelijk te kunnen laten slagen. Die plannen zijn inmiddels klaar, waardoor het college van burgemeester en wethouders besloot het project opnieuw financieel te ondersteunen. “Het is een enorme klus, maar je ziet nu al waar we het voor doen. We hebben straks weer een prachtige voorziening in de stad waar bijzondere architectuur samengaat met moderne techniek. Een combinatie waarmee het zwembad klaar is voor de toekomst", aldus wethouder Gerrit Piek.

De inschatting is dat - ondanks de recente vorstperiode - het zwembad begin juni weer in gebruik kan worden genomen. De voortgang van de renovatie is te volgen op de website www.natnatnat.nl.

Gemeente Zwolle, Wethouder Gerrit Piek, Openluchtzwembad

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws