Open dagen Ski Centrum groot succes

| 08-10-2011

Jan Leenman van Indoor Ski Centrum Zwolle kijkt zeer tevreden terug op de open dagen van vorige week zaterdag en zondag. “Het was ons beste open huis tot nu toe”, zegt Jan enthousiast. “We mochten heel veel oude bekenden begroeten en gelukkig ook veel nieuwe klanten.”

Terwijl de temperatuur buiten boven de 26 graden lag opende Indoor Ski Centrum Zwolle het nieuwe skiseizoen. “De data voor het open huis stonden natuurlijk al lang van te voren vast en die verander je dan niet zomaar op het laatste moment”, vertelt Jan Leenman. “Wij konden eigenlijk niet anders dan afwachten. Alle medewerkers waren er in ieder geval helemaal klaar voor. En gelukkig kwamen er boven verwachting veel mensen om kennis te maken met skiën en snowboarden in ons skicentrum. Het werden bijzondere dagen, want de meeste bezoekers stonden in korte broek of zomerjurkje te skiën. En dat was niet alleen voor ons, maar ook voor de mensen zelf een zeer speciale belevenis.”

In het skicentrum leren skiërs op een rolbaal van vijf bij zeven meter de fijne kneepjes van het wintersporten. Voor meer info zie www.indoorskicentrumzwolle.nl of bel 038-4238700.

Indoor Ski Centrum Zwolle, Skiën, Snowboarden

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws