Open dag en ruitersportmarkt De Haerst

| 22-08-2010

Bij Hippisch Centrum de Haerst in Zwolle staan zondag 12 september de staldeuren open. Kinderen en volwassenen zijn van harte welkom om kennis te maken met De Haerst, pony- en paardrijden en vele andere activiteiten. Om 13.00 uur gaat het programma van start.

De Haerst laat tijdens de open dag zien welke mogelijkheden er zijn om in Zwolle de paardrijsport te beoefenen. In de binnenhal kan iedereen een kijkje nemen bij de onderlinge dressuurwedstrijd van Rijvereniging De Haerst. Maar het blijft niet alleen bij kijken, want er is ook veel te doen voor de bezoekers. Kinderen kunnen bijvoorbeeld meedoen met een kennisquiz en leuke prijzen winnen.

Om 13.00 uur begint ook gelijk de ruitersportmarkt, waar artikelen te vinden zijn zoals rijkleding, dekens en andere paardensportartikelen. Verder is er voordeel te behalen op de open dag. Bezoekers kunnen namelijk twee lessen boeken voor de prijs van één en maken kans op één jaar gratis paardrijden. De open dag staat in het teken van Brooke’s Hospital en de toegang is gratis. Meer informatie is te vinden op www.dehaerst.nl.

Paardensport, Hippisch Centrum de Haerst

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws