Ontmoet Taeke Taekema bij ZMHC

| 07-06-2010

Rabobank IJsseldelta organiseert op woensdag 16 juni op de hockeyvelden van ZMHC een ouder-kind-hockeyclinic. De Rabobank wil hier al haar klanten en de leden van ZMHC - samen met zoon of dochter - graag voor uitnodigen.

Tijdens de Rabo Hockeyclinic ga je samen de strijd aan met andere ouders en kinderen. Sportief, uitdagend, spannend maar vooral ook leuk om dit samen met je zoon of dochter te doen. Het belooft een spektakel te worden! Vergeet niet je stick mee te nemen, want als klap op de vuurpijl kun je kennismaken met niemand minder dan international Taeke Taekema. Op speciaal ontwikkelde stickers zet hij zijn handtekening en hiermee kun je meteen jouw stick laten pimpen. Ter afsluiting wordt er gezellig nagepraat met een drankje bij de barbecue, op het terras van het clubgebouw van ZMHC.

Doe je niet mee aan de Rabo Hockeyclinic, maar wil je wel graag Taeke Taekema ontmoeten? Dat kan! Ga dan tussen 16.30 en 17.30 uur naar het clubgebouw van ZMHC voor de ‘meet and greet’ met Taeke en maak meteen gebruik van de mogelijkheid om jouw hockeystick te pimpen! Voor meer info: communicatie@ijsseldelta.rabobank.nl.

Hockey, ZMHC, Taeke Taekema

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws