Olympus WvdW: SVI - Wilsum

| 11-09-2013

De ‘Olympus Wedstrijd van de Week’ is deze week de wedstrijd in de derde klasse C tussen SVI en promovendus Wilsum. Het Zwolse SVI begon afgelopen weekend aan de competitie met een 0-2 overwinning, dit tot tevredenheid van trainer Stephan Rahantoknam. “Je wil altijd goed beginnen, de lijn uit de voorbereiding doortrekken. Al met al was het zaterdag voldoende en hebben we verdiend van Voorwaarts gewonnen.”

SVI won in de voorbereiding alle bekerwedstrijden op simpele wijze en ook in vriendschappelijk verband waren de uitslagen goed. Zo werd IJVV met 0-7 verslagen en ging ook SC Rouveen met 4-1 over de knie. Toch is Rahantoknam kritisch op zijn ploeg. “Qua resultaten kan ik niet anders dan tevreden zijn, maar de uitvoering is nog niet constant genoeg. Wij willen aanvallen en dominant voetbal spelen. Dit doen we bij vlagen al goed, maar het moet nog constanter. Laat ik vooropstellen dat het zeker niet slecht gaat, maar ik zie wel dat het beter kan en moet”, zegt de oefenmeester, die zijn ploeg zag overleven in het bekertoernooi. “Vorig jaar werden we uitgeschakeld in de beker, dus is het leuk dat we nu doorbekeren. Als sportman moet je altijd beter willen en dat is wat dat betreft gelukt.”

Aanstaande zaterdag wacht voor de Zwolse formatie het treffen met promovendus Wilsum, dat haar eerste duel met 1-2 verloor van SVV ’56. “Die nederlaag willen ze vast en zeker herstellen. Ik ken Wilsum niet, sowieso zeg ik in wedstrijdbesprekingen weinig over tegenstanders. Wij gaan altijd van eigen kracht uit en gaan dat ook zaterdag doen”, zegt Rahantoknam, die zich niet laat verleiden tot een uitslag. “Nee, dat kan zomaar verkeerd uitpakken. Ik ken Wilsum niet, dus weet ook niet wat ik van die ploeg kan verwachten. Als wij bij de les zijn en doen wat we kunnen, dan winnen we. Zijn we dat niet, dan kan iedereen in deze klasse van ons winnen. En ja, ook Wilsum.”

In samenwerking met Olympus Zwolle kiest Sportief Zwolle wekelijks een ‘Olympus Wedstrijd van de Week’. En in de aanloop naar elke ‘Olympus WvdW’ kun jij de uitslag van het duel voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op een Derbystar Classic TT voetbal. Meedoen is simpel en gratis! Je hoeft alleen - via de reactiemogelijkheid - jouw uitslag onder dit bericht te zetten. Registratie bij Sportief Zwolle is daarvoor echter verplicht. Slechts één uitslag per geregistreerde gebruikersaccount (persoon)! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de Derbystar-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen voorspellingen voor zaterdag 14 september 15.00 uur zijn geldig!

Voetbal, SVI, Derde klasse C, Olympus WvdW, Prijsvragen, Stephan Rahantoknam

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws