Olympus WvdW: SVI - SC Lutten

| 12-11-2013

De ‘Olympus Wedstrijd van de Week’ is deze week de ontmoeting bovenin de derde klasse C tussen het Zwolse SVI en SC Lutten. SVI staat met een wedstrijd minder op een tweede plaats, terwijl SC Lutten op dit moment terug te vinden is op plaats drie. Een pikante ontmoeting tussen twee concurrenten. “Zo zie ik het niet. Lutten is een mooie tegenstander, zij willen ook voetballen. Daarom kijk ik er naar uit”, zegt SVI-trainer Stephan Rahantoknam.

SVI kwam afgelopen zaterdag niet in actie vanwege een afgelasting, waardoor Hardenberg ’85 de nieuwe koploper is in 3C. Het heeft een voorsprong van één punt op SVI, dat dus nog een wedstrijd tegoed heeft. “Als ik kijk naar de stand, dan kan ik niet anders dan tevreden zijn. Misschien hadden we wat meer punten moeten hebben, maar daarover hoor je mij niet klagen”, zegt de trainer, die nog wel wat aan te merken heeft op het spel van zijn ploeg. “Bij vlagen is ons niveau best goed, maar er valt ook nog genoeg te verbeteren. Zo moeten we het niveau in een wedstrijd langer volhouden. Nu zijn er fases in een wedstrijd dat we minder spelen. Maar dat heeft tijd nodig.”

SVI treft in SC Lutten een ploeg die ook wil voetballen, zo verwacht Rahantoknam. “Ik ken de ploeg alleen van vorig seizoen, toen hadden ze een mooie spelopvatting. Ze begonnen destijds met drie spitsen, maar schakelden uiteindelijk terug naar twee. Daarnaast ken ik toevallig de keeper van Lutten, hij speelde bij HHC toen ik daar ook rondliep”, zegt de trainer. Een uitslag voorspellen, dat laat Rahantoknam aan zich voorbij gaan. “Daar doe ik niet aan. Ik hoop op een mooie en open wedstrijd, met twee ploegen die voor de overwinning gaan. Dat de beste dan maar moge winnen.”

In samenwerking met Olympus Zwolle kiest Sportief Zwolle wekelijks een ‘Olympus Wedstrijd van de Week’. En in de aanloop naar elke ‘Olympus WvdW’ kun jij de uitslag van het duel voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op een Derbystar Classic TT voetbal. Meedoen is simpel en gratis! Je hoeft alleen - via de reactiemogelijkheid - jouw uitslag onder dit bericht te zetten. Registratie bij Sportief Zwolle is daarvoor echter verplicht. Slechts één uitslag per geregistreerde gebruikersaccount (persoon)! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de Derbystar-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen voorspellingen voor zaterdag 16 november 14.30 uur zijn geldig!

Voetbal, SVI, Derde klasse C, Olympus WvdW, Prijsvragen, Stephan Rahantoknam

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws