Olympus WvdW: SVI - Hardenberg ‘85

| 15-04-2014

De ‘Olympus Wedstrijd van de Week’ is deze week de ontmoeting in de derde klasse C tussen de titelkandidaten SVI en Hardenberg ‘85. Met nog drie wedstrijden voor de boeg heeft koploper SVI een voorsprong van één punt op Hardenberg. “Maar deze wedstrijd is niet beslissend”, stelt trainer Stephan Rahantoknam. “De laatste twee wedstrijden krijgen we ook nog pittige tegenstanders.”

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Het is aan de bovenkant van de derde klasse C al wekenlang stuivertje wisselen. Dan gaat SVI aan de leiding, dan viert Hardenberg de koppositie en vervolgens is SVI weer lijstaanvoerder. Op dit moment gaan de Zwollenaren aan de leiding, maar zaterdag wacht de onderlinge ontmoeting. “Het is duidelijk. Als je wint, dan kom je op een voorsprong van vier punten. En dat mag je normaal gesproken niet meer weggeven”, zegt Rahantoknam. De oefenmeester is echter terughoudend. “We spelen in de laatste twee wedstrijden nog tegen SVV ‘56 en HFC Storica. SVV speelt nog om de nacompetitie te halen, terwijl Storica in de race is om de periodetitel. Mochten we zaterdag winnen, dan is het zeker nog niet gelopen.”

Eerder dit seizoen eindigde het treffen tussen de concurrenten in een 1-1 gelijkspel. Rahantoknam verwacht ook nu weer een evenwichtig duel. “Hardenberg heeft gewoon een goede ploeg, dat is een feit. Maar als wij aan inzet, beleving en wil om te winnen hetzelfde op de mat brengen als een tegenstander, dan is het lastig om van ons te winnen. Ik verwacht een mooi duel”, aldus de trainer, die zaterdag niet kan beschikken over topscorer Timon Beimers. Hij is geschorst. “Wij zijn geen FC Timon, maar SVI. Ook zonder Timon kunnen we een goed resultaat behalen, dat is dit seizoen al eerder gebleken.” Wie zaterdag als vervanger de wei in mag, wordt deze week duidelijk. “Er zijn meerdere opties en die gaan we tijdens de trainingen bekijken. Maar daar komen we wel uit. Zaterdag staat er een goede vervanger.”

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In samenwerking met Olympus Zwolle kiest Sportief Zwolle wekelijks een ‘Olympus Wedstrijd van de Week’. En in de aanloop naar elke ‘Olympus WvdW’ kun jij de uitslag van het duel voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op een Derbystar Classic TT voetbal. Meedoen is simpel en gratis! Je hoeft alleen - via de reactiemogelijkheid - jouw uitslag onder dit bericht te zetten. Registratie bij Sportief Zwolle is daarvoor echter verplicht. Slechts één uitslag per geregistreerde gebruikersaccount (persoon)! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de Derbystar-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen voorspellingen voor zaterdag 19 april 17.00 uur zijn geldig!

Voetbal, SVI, Derde klasse C, Olympus WvdW, Prijsvragen, Stephan Rahantoknam

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws