Olympus WvdW: SVI - Be Quick '28

| 07-10-2014

De ‘Olympus Wedstrijd van de Week’ is deze week de Zwolse ontmoeting in de tweede klasse H tussen SVI en Be Quick ’28. Promovendus SVI begon de competitie met drie punten uit vijf wedstrijden en daarmee staat het op een twaalfde positie. Stadgenoot Be Quick bivakkeert op een tweede plaats. “De ranglijst liegt niet. Toch hoop ik dat we er een mooie wedstrijd van kunnen maken”, zegt SVI-trainer Stephan Rahantoknam.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Voor SVI is het even andere koek. In de derde klasse C verloor het vorig seizoen maar twee wedstrijden, terwijl het een niveau hoger inmiddels al vier keer heeft verloren. De resultaten mogen dan even uitblijven, toch is Rahantoknam geen ontevreden man. “Qua resultaten zijn we natuurlijk niet tevreden, maar ik ben in staat om daar doorheen te kijken. De uitvoering van ons spel gaat met vallen en opstaan, al ben ik zeker tevreden met de groep.” De spelers binnen die groep denken er echter anders over, zo weet ook de trainer. “En dat is logisch, want als voetballer wil je altijd winnen. Een zege zorgt voor bevestiging, maar de tegenstanders zijn nou eenmaal even wat beter.”

SVI treft zaterdag stadgenoot Be Quick ‘28, dat opnieuw meedoet in de bovenste regionen. Na de oorwassing tegen FC RDC (7-1) een mooie gelegenheid voor revanche. “Het is een bijzonder duel”, zo weet Rahantoknam, die zelf als speler actief was voor Be Quick. “Het wordt een weerzien met oude bekenden en daarbij kennen de spelers elkaar ook. Deze wedstrijd zit al een tijdje in het achterhoofd, het is toch een derby.” De ontmoeting is voor SVI ook de afsluiting van een pittige periode, met onder andere drie wedstrijden tegen titelkandidaten. “Na komende zaterdag komt er een reeks waarin we punten moeten gaan pakken. Met het oog op die wedstrijden zou een goed resultaat tegen Be Quick een mooie opsteker zijn. Daar gaan we voor.”

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In samenwerking met Olympus Zwolle kiest Sportief Zwolle wekelijks een ‘Olympus Wedstrijd van de Week’. En in de aanloop naar elke ‘Olympus WvdW’ kun jij de uitslag van het duel voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op een Derbystar Classic TT voetbal. Meedoen is simpel en gratis! Je hoeft alleen - via de reactiemogelijkheid - jouw uitslag onder dit bericht te zetten. Registratie bij Sportief Zwolle is daarvoor echter verplicht. Slechts één uitslag per geregistreerde gebruikersaccount (persoon)! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de Derbystar-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen voorspellingen voor zaterdag 11 oktober 15.00 uur zijn geldig!

Voetbal, Be Quick ’28, SVI, Tweede klasse H, Olympus WvdW, Prijsvragen, Stephan Rahantoknam

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws