Olympus WvdW: HTC - CSV ‘28

| 28-10-2014

De ‘Olympus Wedstrijd van de Week’ is deze week de Zwolse derby in de vierde klasse C tussen HTC en CSV ’28. De thuisploeg moest het bijna het hele vorige seizoen doen zonder aanvaller Iljas Baltes en degradeerde uit de derde klasse. Ook dit seizoen kampt Baltes met een blessure en opnieuw gaat het HTC niet echt voor de wind. “Dit is teleurstellend. Ik had de hoop dat we het beter konden oppakken”, zegt de geblesseerde goaltjesdief.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Baltes kampte al tweemaal eerder met een fikse knieblessure en dit seizoen kwam daar nummer drie bij. De gehele voorbereiding liep het goed, speelde hij zijn wedstrijden, maar in de eerste competitiewedstrijd ging het opnieuw mis. Tegen Kampen deed hij een kwartier mee, waarna hij met een nieuwe knieblessure naar de kant moest. Een scheurtje in zijn meniscus houdt hem tot dusver nog steeds van het veld. Aan de zijlijn volgt hij zijn ploeg echter op de voet en hoopt hij zaterdag tegen CSV op een zege. “Maar dan moet het wel anders, want de tegenstanders hoeven maar weinig te doen om bij ons te scoren. Hopelijk verschijnen we fanatieker aan de aftrap en gaan we knokken voor de winst”, blikt hij vooruit.

De bezoekers van CSV ’28 hopen na een mindere periode de weg omhoog in te slaan. De formatie van trainer Martin Reynders had te kampen met enkele blessuregevallen, waardoor de resultaten even wat minder waren. Maar de eerste vier wedstrijden geven houvast voor een beter vervolg. “We bleven in die wedstrijden ongeslagen en stonden daardoor bovenaan. Vervolgens kregen verschillende basisspelers te kampen met blessures en werden de resultaten wat minder”, vertelt Reynders. Tegen HTC is alleen aanvoerder Han Stolte nog niet fit, hij is herstellende van een enkelblessure. “We hebben zodoende de beschikking over een ruime en sterke groep. Ik ga altijd voor de winst, dus nu ook. Het wordt 1-2.”

© Hayder Al Shaboot

In samenwerking met Olympus Zwolle kiest Sportief Zwolle wekelijks een ‘Olympus Wedstrijd van de Week’. En in de aanloop naar elke ‘Olympus WvdW’ kun jij de uitslag van het duel voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op een Derbystar Classic TT voetbal. Meedoen is simpel en gratis! Je hoeft alleen - via de reactiemogelijkheid - jouw uitslag onder dit bericht te zetten. Registratie bij Sportief Zwolle is daarvoor echter verplicht. Slechts één uitslag per geregistreerde gebruikersaccount (persoon)! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de Derbystar-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen voorspellingen voor zaterdag 1 november 14.30 uur zijn geldig!

Voetbal, CSV ‘28, HTC, Olympus WvdW, Prijsvragen, Martin Reynders, Vierde klasse C

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws