Olympus WvdW: Dieze West - Juliana ‘31

| 22-09-2015

De ‘Olympus Wedstrijd van de Week’ is deze week het treffen in de zondag hoofdklasse C tussen Dieze West en Juliana ’31. De Zwolse ploeg begon door een 0-5 overwinning op Alcides fenomenaal aan de competitie, maar ging vervolgens twee keer onderuit. “We hebben heel snel kennis gemaakt met de wetten van de hoofdklasse. Dat is alleen maar positief”, zegt Dieze-trainer Michel van Oostrum.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Een beter begin kan natuurlijk niet. Voor het eerst speelt Dieze West in de hoofdklasse en dan beginnen met een mooie 0-5 overwinning. De euforie was groot, maar werd de twee daaropvolgende wedstrijden lichtjes de kop in gedrukt. Eerst was RKHVV met 1-3 te sterk en vervolgens ging ook het duel tegen Quick ’20 met dezelfde cijfers verloren. “Tegen RKHVV speelden we een aparte wedstrijd en verloren we onder andere door rare beslissingen van de arbitrage. Quick ’20 is tot dusver de beste ploeg die ik heb gezien. We speelden best een goede wedstrijd, maar drie foutjes in balbezit werden direct afgestraft. Zulke fouten kunnen dus niet op dit niveau”, roept Van Oostrum.

De vierde wedstrijd van de competitie wordt zondag gespeeld tegen Juliana ’31. Zij hebben uit drie wedstrijden de maximale negen punten. “Wij komen uit de eerste klasse en dus is iedere tegenstander pittig. We moeten hoe dan ook vol aan de bak”, weet de trainer, die zondag niet kan beschikken over de geblesseerden Nejim El Atiaoui en Yassine Assa. Maar ook zonder dat duo gaat Dieze voor de winst. “Wij passen ons niet aan, spelen iedere keer ons eigen spelletje. Daarbij gaan we altijd voor een overwinning en zondag dus ook. De uitslag is me dan om het even.”

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In samenwerking met Olympus Zwolle kiest Sportief Zwolle wekelijks een ‘Olympus Wedstrijd van de Week’. En in de aanloop naar elke ‘Olympus WvdW’ kun jij de uitslag van het duel voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op een Derbystar Classic TT voetbal. Meedoen is simpel en gratis! Je hoeft alleen - via de reactiemogelijkheid - jouw uitslag onder dit bericht te zetten. Registratie bij Sportief Zwolle is daarvoor echter verplicht. Slechts één uitslag per geregistreerde gebruikersaccount (persoon)! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de Derbystar-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen voorspellingen voor zondag 27 september 14.00 uur zijn geldig!

Voetbal, Hoofdklasse C, Dieze West, Olympus WvdW, Prijsvragen, Michel van Oostrum

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws