Olympus TOTO: Wat denkt Petrosjan?

| 07-04-2017

De zeven wedstrijden van de 'Olympus TOTO' zijn deze week voorgelegd aan CSV '28-aanvoerder Gework Petrosjan. Hij ziet zijn eigen team winnen van Swift '64 en heeft daarnaast overwinningen in petto voor Berkum en SV Zwolle. Ulu Spor gaat volgens Petrosjan onderuit tegen Diepenveen. De zeven voorspellingen van Gework Petrosjan!

In samenwerking met Olympus Zwolle selecteert Sportief Zwolle wekelijks zeven wedstrijden voor de ‘Olympus TOTO’. En in de aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van die zeven duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op een Derbystar Classic TT voetbal. Meedoen is simpel en gratis! Registratie bij Sportief Zwolle is echter verplicht, want zonder account is het niet mogelijk om de TOTO in te vullen. Het voorspellen van de 'Olympus TOTO’ kan alleen via desktop en tablet en dus niet via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO (zeven groene vakjes) kom je in aanmerking voor de Derbystar-voetbal. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat CSV ‘28 van Swift ‘64 wint? Klik dan op ‘CSV ‘28’ en jouw keuze wordt automatisch geregistreerd in ons systeem. Het vakje van CSV kleurt dan ook groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk zeven voorspellingen doet. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 8 april 14.30 uur zijn geldig!

Voetbal, Prijsvragen, Olympus TOTO

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws