Olympus TOTO: Wat denkt Egbert Kragt?

| 03-02-2017

De zeven wedstrijden van de 'Olympus TOTO' werden deze week voorgelegd aan ZAC-trainer Egbert Kragt. Hij ziet zijn eigen team winnen van stadsgenoot WVF en heeft daarnaast overwinningen in petto voor Berkum, HTC en SV Zwolle. VSW moet volgens Kragt haar meerdere erkennen in Zalk. De zeven voorspellingen van Egbert Kragt!

In samenwerking met Olympus Zwolle selecteert Sportief Zwolle wekelijks zeven wedstrijden voor de ‘Olympus TOTO’. En in de aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van die zeven duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op een Derbystar Classic TT voetbal. Meedoen is simpel en gratis! Registratie bij Sportief Zwolle is echter verplicht, want zonder account is het niet mogelijk om de TOTO in te vullen. Het voorspellen van de 'Olympus TOTO’ kan alleen via desktop en tablet en dus niet via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO (zeven groene vakjes) kom je in aanmerking voor de Derbystar-voetbal. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat ZAC van WVF wint? Klik dan op ‘ZAC’ en jouw keuze wordt automatisch geregistreerd in ons systeem. Het vakje van ZAC kleurt dan ook groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk zeven voorspellingen doet. Succes!

Voetbal, ZAC, Prijsvragen, Egbert Kragt, Olympus TOTO


Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws