Olympus TOTO: ‘Staphorst is altijd leuk’

| 10-10-2017

Berkum koploper in de hoofdklasse B, het was de laatste weken een bijzondere gewaarwording. De Zwollenaren promoveerden vorig seizoen naar de hoofdklasse en haalden uit de eerste vijf wedstrijden liefst dertien punten. Zaterdag werd er verloren van Excelsior ’31 (3-1), maar dat nam het goede gevoel niet weg. “We staan er goed op”, zegt trainer Arno Hoekstra.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Zo weet Berkum weer wat verliezen is, want dat was er voor de ploeg van Hoekstra lange tijd niet bij. Op 15 april werd er voor het laatst een nederlaag geïncasseerd, toen DUNO D in de eerste klasse D met 4-2 te sterk was. “Als je als kampioen promoveert naar de hoofdklasse, dan verwacht je niet dat je na vijf wedstrijden op dertien punten staat. Aan de andere kant hebben we vorig jaar echt wel stappen gemaakt en in sommige wedstrijden het niveau van de hoofdklasse gehaald. Dus helemaal een verrassing is het ook weer niet”, zegt Hoekstra, die wel bijzonder blij is met de start van zijn ploeg. “Dat is hartstikke positief natuurlijk. Ik denk ook dat we van iedereen kunnen winnen.”

Hoekstra verwacht ook tegen Staphorst een kans te maken, al voegt hij daar direct aan toe dat het wel om een kampioenskandidaat gaat. Staphorst haalde uit de eerste zes wedstrijden negen punten en staat daarmee zesde. “Ze zaten dicht tegen de derde divisie aan en misschien nog wel. Het is een gerenommeerde tegenstander en ook een goede tegenstander. Daarnaast zijn wedstrijden tussen Berkum en Staphorst zijn altijd leuk”, weet de coach, die hoopt dat zijn ploeg in ieder geval beter voor de dag komt dan zaterdag tegen Excelsior ’31. “We willen het publiek vermaken en dat is zaterdag niet gelukt. Ik hoop dat we ons kunnen revancheren, meer laten zien dan zaterdag en dat het vermaak gepaard gaat met een goed resultaat.”

© Rainer Fröhlich

In samenwerking met Olympus Zwolle selecteert Sportief Zwolle wekelijks zeven wedstrijden voor de ‘Olympus TOTO’. En in de aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van die zeven duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op een Derbystar Classic TT voetbal. Meedoen is simpel en gratis! Registratie bij Sportief Zwolle is echter verplicht, want zonder account is het niet mogelijk om de TOTO in te vullen. Het voorspellen van de 'Olympus TOTO’ kan alleen via desktop en tablet en dus niet via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO (zeven groene vakjes) kom je in aanmerking voor de Derbystar-voetbal. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat Berkum van Staphorst wint? Klik dan op ‘Berkum’ en jouw keuze wordt automatisch geregistreerd in ons systeem. Het vakje van Berkum kleurt dan ook groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk zeven voorspellingen doet. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 14 oktober 14.30 uur zijn geldig!

VV Berkum, Voetbal, Prijsvragen, Arno Hoekstra, Olympus TOTO

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws