Olympus TOTO: ‘Ene week alles, dan niets’

| 24-01-2017

De eerste seizoenshelft was voor HFC Storica niet bepaald een pretje. De Zwolse vierdeklasser verloor meerdere malen met hele dikke cijfers en kreeg het niet eens voor elkaar om een wedstrijd te winnen. Zaterdag staat de hervatting van de competitie op het programma en van verbetering is amper sprake. “De ene week is het alles, de andere week is het niets. Het is lastig”, zegt trainer Chris Sorries.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Eén keer werd er gelijkgespeeld, meer punten haalde HFC Storica niet. Er worden een hoop redenen opgevoerd, maar vooral de personele problemen lijken een negatieve invloed te hebben gehad. Sorries kon op sommige zaterdagen amper elf spelers op de been krijgen, zoals thuis tegen Reaal Dronten. Die wedstrijd werd met 1-11 verloren en zo volgden er nog meer immense nederlagen. “We speelden iedere week met een ander team en dat maakt het zeker niet makkelijker. Daardoor konden we de lijn omhoog ook lastig inzetten”, zegt Sorries, die de afgelopen weken enkele spelers zag komen en ook zo weer zag vertrekken. Daarbij heeft Nelson Ospina aangegeven te vertrekken. “We hebben een gebrek aan echte liefhebbers”, stelt de coach.

Zaterdag moet HFC Storica al aan de bak, want dan wacht een thuisduel met stadsgenoot HTC. Sorries heeft amper verwachtingen van die wedstrijd, ook omdat hij nog niet weet over welke spelers hij kan beschikken. Eerst speelt Storica dinsdagavond nog vriendschappelijk tegen Ulu Spor. “Ik kan niets verwachten, alleen maar hopen. Als we zo spelen als in de eerste wedstrijd tegen HTC, dan ben ik allang tevreden. Want daar hadden we wel wat meer verdiend”, zegt de coach, die nog helemaal niet bezig is met een eventuele verlenging van zijn verblijf. “Nee, daar wordt niet over nagedacht. Het is overleven en de komende tijd maar eens kijken wat we erbij kunnen krijgen. Daar hebben we nu wel veel langer de tijd voor, dat scheelt.”

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In samenwerking met Olympus Zwolle selecteert Sportief Zwolle wekelijks zeven wedstrijden voor de ‘Olympus TOTO’. En in de aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van die zeven duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op een Derbystar Classic TT voetbal. Meedoen is simpel en gratis! Registratie bij Sportief Zwolle is echter verplicht, want zonder account is het niet mogelijk om de TOTO in te vullen. Het voorspellen van de 'Olympus TOTO’ kan alleen via desktop en tablet en dus niet via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO (zeven groene vakjes) kom je in aanmerking voor de Derbystar-voetbal. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat HFC Storica van HTC wint? Klik dan op ‘HFC Storica’ en jouw keuze wordt automatisch geregistreerd in ons systeem. Het vakje van HFC Storica kleurt dan ook groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk zeven voorspellingen doet. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 28 januari 14.30 uur zijn geldig!

Voetbal, HFC Storica, Prijsvragen, Chris Sorries, Olympus TOTO


Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws