Olympus-cheques WK-spel uitgereikt

| 19-07-2010

André de Gunst, directeur van Olympus Zwolle, heeft maandag de cheque ter waarde van 400 euro uitgereikt aan Koen Tip, winnaar van het WK-spel van Sportief Zwolle. De nummer drie van het WK-spel, Marco Hollak, kreeg uit handen van André een cheque ter waarde van 100 euro. Marc Surig (nummer twee) ontbrak vanwege vakantie. Hij zal de cheque van 200 euro later in ontvangst nemen.

Aan de koffietafel bij Olympus werd nog even nagepraat over het WK-spel. Ook André zelf had namelijk een team samengesteld en daarmee heeft hij het niet onverdienstelijk gedaan. Hij is uiteindelijk op plek 27 geëindigd. “Maar ik baal er nog steeds van dat ik Hans-Jörg Butt op doel had staan.” De Duitse doelman kwam op het WK nauwelijks in actie, want Manuel Neuer was tijdens het toernooi eerste keus onder de lat bij Duitsland. “Dat heeft mij aardig wat punten gekost. Zeker omdat mijn reservedoelman, de Zuid-Afrikaan Itumeleng Khune, vanwege een rode kaart voor minpunten zorgde.”

Eindwinnaar Koen Tip nam zijn hoofdprijs dankbaar in ontvangst. Hij straalde van oor tot oor en liet nog even weten dat hij heel erg heeft genoten van het WK-spel. “Je gaat toch op een hele andere manier naar de wedstrijden kijken. Ik werd steeds fanatieker.” Marco Hollak was vooral teleurgesteld in zijn captain. “Ik had meer verwacht van Robin van Persie. Maar gelukkig lieten de andere spelers mij niet in de steek”, aldus de nummer drie van de ranglijst. Tot slot hebben ook alle andere prijswinnaars van het WK-spel inmiddels bericht gehad. Sommigen zijn zelfs al in het bezit van hun prijs en anderen moeten deze nog afhalen.

EK & WK-spel

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws