Off-day voor Wijthmen, VSW klopt Storica

| 20-11-2010

Vanwege een off-day zijn de voetballers uit Wijthmen zaterdag met 6-3 verslagen door Wilsum. De ploeg van trainer Geert Bos wist in de slotfase nog wel drie keer te scoren, maar toen was het duel al lang en breed gespeeld. In diezelfde vierde klasse won VSW met 1-3 bij hekkensluiter Storica. En tot slot ging Edon met 5-0 onderuit in Kampen.

© Wijthmen.nl

“Wij hadden vandaag een complete off-day”, stelt een teleurgestelde Geert Bos kort na de 6-3 nederlaag van Wijthmen in Wilsum. “Wij hebben geen moment in de wedstrijd gezeten. Er werd niet kort genoeg gedekt en wij hebben Wilsum niets in de weg gelegd.” Bij rust keek Wijthmen dan ook al tegen een 3-0 achterstand aan. Een half uur na de thee stond het zelfs 6-0 en vond de thuisploeg het wel prima. “Door drie treffers van ons in het laatste kwartier is de uitslag wat draaglijker geworden, maar daar is ook alles mee gezegd”, aldus Bos, die voorafgaand aan het duel aardig moest puzzelen.

Wijthmen moest het namelijk stellen zonder doelman Glenn Rientjes en de verdedigers Mark Wigbers en Marco van Riel. “Daarnaast was ook Sander Nijmeijer nog eens te laat, dus begon hij op de bank. En tot overmaat van ramp raakte Ruben de Jong na een kwartier geblesseerd aan zijn hamstring. Al met al was het dus niet onze middag.”

Storica - VSW
VSW daarentegen wist zaterdagmiddag wel te winnen, maar ook Bobbie Veneman was niet echt te spreken over het spel van zijn ploeg tegen hekkensluiter Storica. “Wij hebben met 1-3 gewonnen en de rest moeten we snel vergeten”, reageert Veneman, die voor het eerst dit seizoen kon beschikken over Dennis Wever. “Hij is in de zomer overgekomen van SVI en speelde vanmiddag na een vervelende blessure zijn eerste wedstrijd voor VSW. En eigenlijk maakte hij het verschil tegen Storica. Hij scoorde weliswaar niet, maar had wel een groot aandeel in met name de eerste twee goals vlak voor rust. In het tweede bedrijf had Dennis er zelf nog een paar moeten maken, maar goed… We zijn er voetballend met hem in ieder geval op vooruit gegaan.”

Voetbal, VSW, Wijthmen, Vierde klasse D, Edon, HFC Storica

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws