LIVE: Tussenstanden op de Zwolse voetbalvelden
RSS

Nieuws

Blue Hawks houdt ‘feestelijke open dag’
Gepubliceerd op donderdag 21 mei 2015 om 11:11

Honk- en softbalvereniging Blue Hawks houdt aankomende zaterdag haar jaarlijks terugkerende open dag. Van 11.00 tot 14.00 uur kun je gratis deelnemen aan diverse activiteiten, waaronder het slaan op een echte pitchingmachine. “De afgelopen jaren is dat voor veel deelnemers een echte belevenis geworden. Het wordt weer een feestelijke dag”, meldt de Zwolse vereniging.

Wie nog niet eerder kennis heeft gemaakt met honkbal, softbal en Blue Hawks, krijgt daar aankomende zaterdag alle gelegenheid voor. Op het complex van de Zwolse vereniging kan iedereen gratis deelnemen aan diverse activiteiten. “Zo kun je door een snelheidsmeter laten meten hoe hard je gooit en zijn er clinics van ervaren honk- en softballers.” Naast deze activiteiten kunnen de aanwezigen ook echte wedstrijden bekijken. Vanaf 11.00 uur komen er verschillende jeugdteams in actie. “Je kunt dat combineren met het zelf gooien en slaan van een balletje. Daarnaast ontbreken de typische Amerikaanse versnaperingen niet. Geniet van bijvoorbeeld popcorn en hotdogs.”

De afgelopen jaren is Blue Hawks uitgegroeid tot één van de grootste honk- en softbalverenigingen van Noord- en Oost-Nederland. Onlangs kreeg de Zwolse club veldverlichting, om daarmee het groeiende aantal trainingen op te kunnen vangen. Inmiddels heeft Blue Hawks al tien jeugd- en seniorenteams. Voor meer informatie over de club en de open dag kun je kijken op www.bluehawks.nl. Daarnaast is er ook het één en ander te vinden op het Facebook-account van Blue Hawks. De toegang tot de open dag is gratis.

Gerelateerd nieuws