RSS

Nieuws

Afzien tijdens fietsactie Alpe d’HuZes 2010
Gepubliceerd op donderdag 3 juni 2010 om 21:31 2 reacties

De fietsactie Alpe d’HuZes 2010 heeft donderdag meer dan tien miljoen euro opgeleverd voor de KWF Kankerbestrijding. Ruim 2.600 wielrenners uit het gehele land gingen de uitdaging aan om één tot zes keer de Franse berg te beklimmen voor dit goede doel. Onder hen ook Zwollenaar Jeroen Heethaar, de voorzitter van Stichting Sportief Zwolle. Hij ging maar liefst zes keer naar boven! Grandioos!

“Het ging héél goed”, aldus Jeroen kort na zijn fantastische prestatie. De Zwollenaar stapte al om half zes in de ochtend op de fiets voor zijn eerste rit naar de top van de Alpe d’Huez. “In het begin had ik het wat koud en ging het nog niet geweldig. En toen ik voor de tweede keer omhoog reed fietste ik eigenlijk iets te snel. Maar gelukkig kon ik daarna weer in een goed ritme komen.” Jeroen, die deel uit maakte van het team Salland d’HuZes 4, trapte gestaag door en twijfelde aan het einde zelfs om nog een zevende keer omhoog te gaan. “Ik had nog tijd voor een zevende keer, maar op een gegeven moment vond ik het wel prima. Het was al met al gigantisch zwaar!”

Reactie geplaatst door Roy Besselink op vrijdag 4 juni 2010 om 11.18 uur
Jeroen,
Van harte gefeliciteerd met deze fantastische prestatie! Alle bloed, zweet en tranen van de voorbereiding zijn dus goed geweest om je doel te behalen. Petje af!
Gr. Roy

Reactie geplaatst door robheethaar op vrijdag 4 juni 2010 om 11.30 uur
6x in één dag. Wat een klasbak!

Voeg nieuwe reactie toe

Gerelateerd nieuws