LIVE: Tussenstanden op de Zwolse voetbalvelden
RSS

Nieuws

Deelnemerslimiet halve marathon bereikt
Gepubliceerd op maandag 31 mei 2010 om 15:06

De inschrijving voor de halve marathon van het tiende Groene Land Achmea Zwolse Halve Marathon Festival heeft de limiet bereikt van 3.500 deelnemers. De wens van de organisatie komt daarmee uit. En voor iedereen die het niet gelukt is om zich in te schrijven: meelopen op de 4 Engelse mijlen is nog mogelijk of wees er op tijd bij volgend jaar! Natuurlijk is het ook altijd leuk om de deelnemers aan te moedigen op zaterdag 12 juni.

De groei van het Halve Marathon Festival in Zwolle lijkt onstuitbaar. In totaal doen er zo’n 7.000 deelnemers mee aan de loop van ruim 21 kilometer en de 4 Engelse mijlen. Het lijkt ieder jaar weer te stijgen. Echter moet er natuurlijk altijd rekening worden gehouden met een limiet. “Dit waarborgt de veiligheid”, zegt Teun Bouwhuis, voorzitter van de organisatie Stichting Halve Marathon Zwolle. Voor wat betreft de 4 Engelse mijlen is inschrijven nog mogelijk. Kijk op www.halvemarathonzwolle.nl voor de mogelijkheden.

De halve marathon start om 20.15 uur op de Koggelaan en gaat via de Van Karnebeek bustunnel naar een parcours van drie ronden in de stad. De finish is op de Grote Markt. Onderweg is er muziek van onder andere de Meander Bigband met Charlotte van Delain, DJ Hans Stroeve en Go Yellow. Kortom wanneer je geen hardloper bent, maak er dan een feest van in de binnenstad en moedig iedereen aan op 12 juni tijdens het tiende Zwolse Halve Marathon Festival. De meeste deelnemers finishen rond 22.00 uur.

Gerelateerd nieuws