LIVE: Tussenstanden op de Zwolse voetbalvelden
RSS

Nieuws

Meer bezoekers Zwolle International
Gepubliceerd op vrijdag 22 januari 2010 om 18:23

Zwolle International kan terugzien op een uitzonderlijk geslaagde jaargang 2010. Grote aantallen toeschouwers zorgden regelmatig voor een bomvolle IJsselhal. De IJsselhallen stonden meer dan twee weken in het teken van alle hippische disciplines en kon daarbij rekenen op grote publieke belangstelling. Er kwam meer publiek naar de paardensport kijken dan in 2009.

Op zaterdagavond 9 januari, toen heel Nederland thuis bleef uit angst voor de sneeuwstorm, was het in de IJsselhallen toch druk voor de kür op muziekavond en de prachtige show rond Moorlands Totilas. Bij de finales van de GMB-competitie zat de hal helemaal vol en op dat moment was er al meer publiek geweest dan het jaar ervoor gedurende het hele evenement.

De organisatie van Zwolle International maakte van de overweldigende publieksopkomst gebruik door een enquête te houden onder de bezoekers. Het evenement kreeg van de bezoekers een zeer hoog waarderingscijfer, een mooie stimulans om volgend jaar op de ingeslagen weg voort te gaan.

Gerelateerd nieuws