RSS

Nieuws

Jeroen Dubbeldam in actie voor ’t Hoefijzer
Gepubliceerd op zondag 27 november 2011 om 13:16

Jeroen Dubbeldam gaat tijdens het paardensportevenement Hippisch Hengelo geld inzamelen voor Stichting Paardrijden Gehandicapten ’t Hoefijzer in Zwolle. De geboren Zwollenaar vraagt aandacht voor de manege aan de Hollewandsweg, die 5 september door brandstichting voor een groot deel werd verwoest.

“Een ramp voor zo’n stichting”, trekt Jeroen Dubbeldam het drama zich aan. De kantine brandde volledig uit. Als ambassadeur van SPG ’t Hoefijzer kon hij niet stil zitten. “Ik gooide een balletje op bij de EQ International, de organisatie van Hippisch Hengelo, en de reactie was zeer enthousiast. Tijdens de Expo Talent Sale op woensdagavond 7 december laat ik een clinic van mij veilen”, vertelt de topruiter, die tegenwoordig woont in Weerselo. Collega-ruiter Jos Lansink hoorde van het initiatief en sloot zich direct bij Dubbeldam aan. Ook hij stelt een clinic beschikbaar.

De inzamelingsactie loopt als een rode draad door het gehele concours. Op de VIP tafeltjes zullen machtigingsformulieren komen te liggen voor degenen die een donatie willen schenken. Vlak voordat de hoofdrubriek, de Grote Prijs, op zondagmiddag 11 december van start gaat wordt het ingezamelde bedrag bekend gemaakt. “Ik hoop dat de kinderen weer snel en onbezorgd kunnen paardrijden bij ‘t Hoefijzer”, aldus Dubbeldam.

Gerelateerd nieuws