RSS

Nieuws

Nieuw kegelseizoen september van start
Gepubliceerd op zaterdag 20 augustus 2011 om 13:19 1 reactie

De deuren van het Zwols Kegelhuis, oftewel het Nationaal Kegelcentrum aan de Van Wevelinkhovenstraat 103 in Zwolle, gaan vrijdag 9 september om 19.15 uur weer open voor de start van het nieuwe kegelseizoen.

Traditiegetrouw wordt er op deze openingsavond de eerste VAK-wedstrijd gehouden. De zogenaamde VAK-avonden zijn bedoeld voor zowel geoefende kegelaars als mensen die nog zelden of nooit hebben gekegeld. Belangstellenden zijn van harte welkom om in een gezellige, informele sfeer kennis te maken met de kegelsport. Kijk voor alle speeldata op www.kegelbondzwolle.nl. Voor nadere inlichtingen bel je Hennie Bos: 038-8511830.

In het Nationaal Kegelcentrum starten zondag 25 september ook de wedstrijden om het kampioenschap van Zwolle weer. Deze wedstrijden beginnen ‘s middags om 14.00 uur en ‘s avonds om 19.00 uur. Diegene die aan het eind van het seizoen kampioen is, wordt door de KNKB uitgenodigd deel te nemen aan het Nederlands kampioenschap en diverse nationale en internationale wedstrijden.

Reactie geplaatst door Ger Becker Hof op zondag 21 augustus 2011 om 23.55 uur
Prachtig initiatief dat Sportief Zwolle. Door lichamelijke problemen kan ik zelf niet meer kegelen, maar ga eens langs en gooi een paar ballen. Je bent er zo aan verslaafd! Kegelen is een pracht sport... en... gezellig; een tweede voordeel.

Voeg nieuwe reactie toe

Gerelateerd nieuws