LIVE: Tussenstanden op de Zwolse voetbalvelden
RSS

Nieuws

Eerste ‘Sale of the Rising Stars’ in Zwolle
Gepubliceerd op donderdag 6 januari 2011 om 10:51

Tijdens het paardenevenement Zwolle International in de IJsselhallen heeft zaterdag 15 januari de eerste editie plaats van ‘Sale of the Rising Stars’. Egbert Schep en Teus van den Brink, twee topscouts van jong springtalent, geven geïnteresseerden de kans een jong paard in bezit te krijgen dat de potentie heeft uit te groeien tot een toppaard.

“Bij de selectie is kwaliteit het enige criterium geweest”, aldus Egbert Schep. Die zoektocht naar jeugdig toptalent heeft negen grote beloftes voor de toekomst opgeleverd. De paarden kunnen door potentiële kopers worden uitgeprobeerd, na afspraak met één van beide selecteurs. Er is bewust voor gekozen om de ‘Rising Stars’ onder het zadel voor te stellen. Egbert Schep: “De paarden zijn zodoende niet alleen te beoordelen op afstamming en springtechniek, maar - zeker zo belangrijk voor een sportpaard - ook op rijdbaarheid en karakter.” De paarden gaan vanaf 20.00 uur onder de hamer.

Geïnteresseerden die voorafgaand aan de veiling een afspraak willen maken om de paarden op stal te bezichtigen en onder het zadel uit te proberen kunnen contact opnemen met Egbert Schep (06-50251088) of Teus van den Brink (06-54232699).

Gerelateerd nieuws